Bokshandschoenen kopen op bokshandschoenen.guru

Er zijn tientallen webshops die bokshandschoenen verkopen, maar je zou gek zijn als je niet naar bokshandschoenen.guru zou gaan voor jou aankoop. Dit is omdat bokshandschoenen.guru de LAAGSTE PRIJS hanteerd en de SNELSTE LEVERTIJDEN van heel Nederland. Ook is het nog eens zo dat bij bokshandschoenen.guru het assortiment telkens weer wordt aangevuld. Dit doen wij zodat wij er zeker van zijn dat we de klant niks tekort doen.
bokshandschoenen

Alle bokshandschoenen die op
Bokshandschoenen.guru worden verkocht zijn van hoge kwalliteit grondstoffen geproduceerd. Zo gebruiken we bijvoorbeeld meerdere soorten leer om er zeker van te zijn dat de producten een zeer lange levensduur met zich mee brengen. Elk leer heeft namelijk andere eigenschappen denk bijvoorbeeld aan Rex leer.
Rex leer

Rex leer voelt zeer zacht aan en heeft een warme Touch.
Eigenschappen: Rex is een luxe leersoort voor de liefhebber, een aniline in 3.0 mm. Gemaakt op west-europese stieren. Door de zeer dikke huiden zal er kleurverschil optreden tussen de verschillende huiden. Dit hoort bij het karakter van deze leersoort. De natuurlijke wax-bescherming geeft het leer een licht pull-up effect en een karakteristiek ton-sur-ton nerfbeeld, die in het verouderingsproces het leer mooier en interessanter maakt.

Redbrick
Redbrick is het mooiste werkschoenen merk van de wereld, met werkschoenen die lijken en lopen als sneakers bent u helemaal de man op de bedrijfsvloer! Wij hebben ze allemaal, alles op voorraad, alles voor de beste prijs! Wat ontzettend belangrijk is voor het kopen van bedrijfskleding is letten op de accessoires. Zo heeft Redbrick verschillende soorten sokken en inlegzolen die het loopcomfort ontzettend verbeteren. Wees slim en kom niks tekort, bestel uw Redbrick met accessoires! De meest populaire werkschoenen van Redbrick zijn de Slate en de Onyx .

Onyx
De Onyx is een stoere werkschoen van Redbrick met een rubberen overneus. Het bovendeel van de werkschoen bestaat uit leer en de voering uit Cambrelle, dit zorgt ervoor dat uw voeten lekker koel, droog en comfortabel in de werkschoenen blijven zitten. De werkschoenen hebben een carbonite neus, antislipprofiel, kevlar tussenzool, uitneembare inlegzool en een antistatische werking! Ze wegen ongeveer 1650 gram en voldoen aan de S3 veiligheidsklasse.

Slate
De Slate is een populaire werkschoen van Redbrick door de zwarte kleur valt het vuil minder op, en het lage model geeft hem de uitstraling van een normale werkschoen. De werkschoenen hebben een antistatische werking, carbonite neus, kevlar tussenzool, antislipprofiel en een uitneembare inlegzool. Het bovendeel is gemaakt van leer en de voering bestaat uit Cambrelle, een stof met een speciale werking die ervoor zorgt dat uw voeten lekker koel, droog en comfortabel blijven zitten.
Redbrick werkschoenen kopen
Dit waren slechts 2 van de vele modellen die wij aanbieden. Het assortiment van Bedrijfskleding.guru bestaat uit maar liefst 41 verschillende modellen
Redbrick werkschoenen. Ook kunt u hier terecht voor de vetste accessoires voor uw werkschoenen. Met de werkschoenen van Redbrick valt u zeker weten op op de werkvloer!

Speak Your Mind

*