Opslagcontainer huren bij Containerwebsop.nl

Naast onze afvalcontainers leveren wij ook opslagcontainers voor de (tijdelijke) opslag van onder andere meubilair en of bouwmaterialen. Een opslagcontainer is ideaal voor op een bouwplaats om uw materialen en gereedschappen veilig en wind en waterdicht op te slaan. Bij particulieren is een opslagcontainer ideaal tijdens bijvoorbeeld een verhuizing of werkzaamheden aan vloeren en wanden. In de opslagcontainer kunnen dan tijdelijk de meubels wind en waterdicht opgeslagen worden.
Opslagcontainers zijn beschikbaar in twee varianten namelijk de 10ft opslag container en de 20ft opslagcontainer. Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal wat er opgeslagen dient te worden kan er uit deze twee containers gekozen worden.
Afmetingen 10ft opslagcontainer Lengte: 3 meter, breedte: 2.5 meter, hoogte: 2.5 meter
Afmetingen 20ft opslagcontainer Lengte: 6 meter, breedte: 2.5 meter, hoogte: 2.5 meter
De tarieven op onze website zijn standaard inclusief btw, transport (plaatsen en ophalen van de opslagcontainer) en 1 week huur. Wilt u de container langer huren? Geen probleem, selecteer bij een online bestelling het gewenste aantal weken huur of geen dit telefonisch aan ons door.
Let op: Wij halen opslagcontainers pas op na telefonisch bericht, dit om te voorkomen dat we de container willen ophalen terwijl deze nog vol staat.
Een opslagcontainer huren kan bij Containerwebshop op twee manieren.
De bestelling kan online via onze website besteld worden of je kan dit telefonisch doen via 073-7113349. Onze collega’s helpen en adviseren je graag.
Indien gewenst kunnen onze opslagcontainers uitgerust worden met stellingen en of verlichting. Informeer hiervoor altijd even voor de mogelijkheden met onze collega’s van de binnendienst. Zij kunnen je informeren over de mogelijkheden en de aanvullende kosten.
Onze opslagcontainers worden standaard geleverd met en veiligheidsslot zodat uw inboedel veilig opgeborgen staat.

Speak Your Mind

*