Algemene informatie

De informatie op speedtracker.nl wordt verstrekt als algemene informatie en dient uitsluitend voor informatieve doeleinden. Hoewel wij ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de informatie accuraat en up-to-date is, geven wij geen garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website, voor welk doel dan ook.

Snelheidstestresultaten

De snelheidstest op speedtracker.nl is bedoeld om een indicatie te geven van de internetsnelheid op het moment van de test. Houd er rekening mee dat de resultaten van de snelheidstest kunnen variëren als gevolg van verschillende factoren, waaronder netwerkverkeer, afstand tot de server en de capaciteit van uw eigen apparatuur. De snelheidstestresultaten zijn niet absoluut en kunnen niet als de definitieve internetsnelheid worden beschouwd.

Externe factoren en beperkingen

Het is belangrijk om te begrijpen dat de internetsnelheid ook kan worden beïnvloed door externe factoren en beperkingen, zoals de kwaliteit van uw internetprovider, de bekabeling in uw huis, de prestaties van uw apparatuur en de afstand tot de internetinfrastructuur. Speedtracker.nl is niet verantwoordelijk voor enige schade, verlies of ongemak veroorzaakt door deze externe factoren en beperkingen.

Gebruik van resultaten

De resultaten van de snelheidstest op speedtracker.nl mogen niet worden gebruikt als juridisch bewijs of als basis voor geschillen met uw internetprovider. Het is raadzaam om eventuele problemen met uw internetsnelheid rechtstreeks met uw internetprovider te bespreken en te verifiëren.

Privacy en gegevens

Bij het uitvoeren van de snelheidstest op speedtracker.nl kunnen bepaalde gegevens worden verzameld, zoals uw IP-adres en de snelheidstestresultaten. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor het doel van de snelheidstest en worden niet gedeeld met derden, tenzij wettelijk verplicht. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we uw gegevens behandelen.

Wijzigingen en updates

We behouden ons het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in de inhoud van deze website of deze disclaimer. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig deze disclaimer te controleren op eventuele wijzigingen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met de meest recente versie van deze disclaimer.

Aansprakelijkheidsuitsluiting

Voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving, sluiten wij alle aansprakelijkheid uit voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade of verlies die voortvloeit uit het gebruik van deze website, de informatie en diensten die daarop worden verstrekt, of de snelheidstestresultaten.

Contactgegevens

Als u vragen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via de contactgegevens die vermeld staan op de website.

Laatst bijgewerkt op 20-6-2023.